Sázejte s bonusem

1990 fotbal chorvatsko pula

Chci vydělat

Registrace

Vyplňte jednoduchý formulář

Získej bonus

Zaregistruj se a získej nejvyšší vstupní bonus

Můžete hrát

Zaregistruj se a začni vydělávat

Dnes se registrovalo již 34 klientů
Neváhejte a přidejte se i vy!

Neváhejte a získejte nejlepší bonusy. Po kliknutí se Vám zobrazí detailnější informace a můžete začít hrát.

Jak rychle vyděláte peníze je jen na vás

Pula - Památky |

Pula jedno z největších středisek cestovního ruchu na Istrijském poloostrově. Na své si tu přijdou milovníci antických památek i ti, kteří si chtějí o dovolené užívat, bavit se i sportovat.

Pula Chorvatsko – Průvodce městem, koloseum, pláže

Pula je největší město na Istrii, které je plné starobylých památek a turistických atrakcí. Zde je malý bedekr toho nejzajímavějšího, co v Pule můžete na vlastní oči vidět. Pula v číslech Pulu najdete na samém jihu Istrie v nadmořské výšce...

Pula v Chorvatsku. Město s bohatou historií •

Pula je nejjižnějším městem chorvatské Istrie a také největším místem této chorvatské župy. Nejoblíbenější jsou zde historické památky.

Chorvatsko - Trasa Praha-Záhřeb-Rijeka-PULA

Chorvatsko - přes Zahřeb a Rijeku apartmány ubytováni dovolená

Pula - turistické informace, zajímavosti | Chorvatsko...

| Pula: Pula leží na poloostrově Istrie a je jedním z nejvýznamnějších obchodních přístavů celého Chorvatska a důležitou námořní základnou. Okolí města je poměrně rovinaté, takže blízké lesy dubů a borovic.

MS 2018 - Fotbal | Lidi v Chorvatsku blázní. Strhlo to celou...

V Chorvatsku má část rodiny, jezdí tam na dovolenou. Proto český stoper Stefan Simič zblízka poznal, jak během mistrovství světa země žije fotbalem.

Pula - Zajímavosti |

Pula jedno z největších středisek cestovního ruchu na Istrijském poloostrově. Na své si tu přijdou milovníci antických památek i ti, kteří si chtějí o dovolené užívat, bavit se i sportovat.

Pula dovolená 2022, Chorvatsko - zájezdy od 300 CK - Invia

Dovolená Pula 2022. Porovnejte si ceny zájezdů do destinace Pula, Chorvatsko od více než 300 pojištěných CK. Invia garantuje nejnižší cenu na trhu včetně všech slev a akcí.

Pula - výsledky, program zápasů | Fotbal, Chorvatsko

Stránka Pula na Livesportu přináší livescore, výsledky, program zápasů, tabulky a detaily zápasů (střelce gólů, červené karty, …).

Pula – Wikipedie

Je jedním z chorvatských přístavů na břehu Jaderského moře; díky značnému počtu historických staveb, především z období antiky, je Pula rovněž i turistickou destinací.